Οι εργαζόμενοι του "Ριζοσπάστη" είναι απλήρωτοι, εδώ και μήνες

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2012

Προβλημάτων συνέχεια στην "Τυποεκδοτική": Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ, με την οποία έβαζε...
...τίτλους τέλους στην τηλεόραση του "902", με τον γνωστό πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Περισσού και...ΣΚΑΙ. Τα προβλήματα στα ΜΜΕ που διαθέτει το ΚΚΕ, δείχνουν να μην έχουν τελειωμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα στις typologies:

 "Απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες είναι οι δημοσιογράφοι του “Ριζοσπάστη”. Ακόμα και τα κομματικά μέλη έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν, ενώ υπάρχουν  άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης."

Πέρα από τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις των στελεχών. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις των συνδικαλιστικών ενώσεων, αφού σε αυτή την περίπτωση το αφεντικό που δεν πληρώνει, δεν είναι κάποιος "μπαταχτσής" εκδότης, αλλά το ίδιο το ΚΚΕ., που σε ανάλογες περιπτώσεις πρωτοστατεί σε αυτού του είδους αγώνες.

Πάντως ελπίζουμε να τλειώσουν τα προβλήματα για τους "εργάτες του κόμματος" αφού δυστυχώς όσο τα ποσοστά του ΚΚΕ συρρικνώνονται, τόσο θα μεγαλώνουν και τα προβλήματα στην Τυποεκδοτική. Ακόμα και εάν πρόκειται για την εκδοτική εταιρία του κόμματος που υποστηρίζει πως...νόμος είναι το δίκιο του εργάτη"


 
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. pressarismenos.blogspot.com - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger